Skip to content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Waarom goede debiteurenbeheer software belangrijk is

Veel bedrijven gebruiken geen specialistische software om grip te houden op de betaling van hun facturen. Wij leggen u uit waarom goede software belangrijk is bij het voeren van adequaat debiteurenbeheer.
Het belang van goede debiteurenbeheer software

Een aanzienlijk deel van de faillisementen is het gevolg van onbetaalde facturen en inadequaat debiteurenbeheer. Wanneer facturen niet worden betaald, loopt u het risico dat uw bedrijf zélf niet meer aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Met faillissement als mogelijk gevolg.

Goede debiteurenbeheer software is cruciaal voor goed debiteurenbeheer. Het zorgt voor een overzicht die volledig up-to-date is en genereert duidelijke rapportages, stuurinformatie en KPI’s. Debiteuren worden direct herinnerd en ook aanmaningen en andere acties worden op het juiste moment uitgevoerd of klaargezet en alles wordt goed geregistreerd. Goede debiteurenbeheer software zorgt ervoor dat uw facturen sneller worden betaald.

Credit Care Blog Rentabiliteit
De debiteurenbeheer software van Credit Care
Debiteurenbeheer software van Credit Care | Online portaal opdrachtgever
Voor de opdrachtgever

Status van alle facturen inzien

In het online portaal kunt u de status van uw facturen inzien. Zo ziet u welke debiteur welke facturen heeft betaald, welke facturen open staan en of er disputen zijn.

Maandelijkse rapportages

Met maandelijkse rapportages met de voor u relevante KPI’s maken we de statistieken en voortgang van uw facturen en ons werk inzichtelijk. We geven inzicht in het betaalgedrag van de debiteur, zodat u een vinger aan de pols kunt houden.

24/7 toegang tot het online portaal

U kunt altijd en overal de status van uw facturen inzien. Het enige wat u nodig heeft is internetverbinding. Zo blijft u altijd up to date.

Relevante info aan de juiste medewerker

Toon de juiste informatie aan de juiste medewerker. Zo kunt u bijvoorbeeld de financieel directeur andere informatie tonen dan de accountmanager. Zo krijgen beide partijen alleen informatie te zien die voor hen relevant is.

Debiteurenbeheer software van Credit Care | Online portaal opdrachtgever
Voor de debiteur

Facturen inzien

Wanneer debiteuren inloggen in het portaal, zien zij in een oogopslag welke facturen zij hebben openstaan. Ook zien ze eventueel welke facturen er al zijn betaald.

Facturen betalen

Debiteuren kunnen een openstaande factuur op meer dan vijftien verschillende manieren betalen. Zo kunnen ze betalen met de populairste lokale betaalmethoden, zoals iDeal in Nederland.

Disputen melden

Wanneer debiteuren het niet eens zijn met een factuur, kunnen zij gemakkelijk een dispuut of opmerking plaatsen. Zo is het voor debiteuren duidelijk waar ze naartoe kunnen met hun opmerkingen en zorgen wij dat deze worden geregistreerd, verwerkt en problemen worden opgelost.

Huisstijl van opdrachtgever

De debiteur behoudt zijn of haar vertrouwde omgeving. Het portaal van de debiteur is volledig in uw huisstijl en we versturen facturen vanuit uw bedrijfsnaam.

Klaar voor de toekomst

Met de debiteurenbeheer software van Credit Care bent u ook klaar voor de toekomst. We ontwikkelen de software continu door zodat we altijd voorop lopen. We maken gebruik van de laatste technologieën en innovaties en alle Credit Care klanten profiteren hiervan mee. Met ons zit u daarom goed voor de lange termijn.

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Vul het contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met u op.

Back To Top