skip to Main Content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Waarom goede debiteurenbeheer software belangrijk is

Er zijn veel bedrijven die geen goede grip hebben op de betaling van hun facturen omdat ze hiervoor geen specialistische software gebruiken. Hierdoor worden hun facturen later betaald en kunnen cashflow problemen ontstaan. We leggen graag uit waarom goede software zo belangrijk is bij het voeren van adequaat debiteurenbeheer.

Het belang van goede debiteurenbeheer software

Veel bedrijven onderschatten het belang van goed debiteurenbeheer, terwijl een aanzienlijk deel van de faillisementen het gevolg is van onbetaalde facturen en inadequaat debiteurenbeheer. Wanneer facturen niet worden betaald loopt u het risico dat uw bedrijf zélf niet meer aan haar betalingsverplichtingen kunt voldoen. Met faillissement als mogelijk gevolg.

Goede debiteurenbeheer software is cruciaal voor goed debiteurenbeheer. Het zorgt voor een overzicht die volledig up to date is en genereert duidelijke en rapportages, stuurinformatie en KPI’s. Debiteuren worden direct herinnerd en ook aanmaningen en andere acties worden op het juiste moment uitgevoerd of klaargezet en alles wordt goed geregistreerd. Goede debiteuren beheersoftware zorgt ervoor dat uw facturen sneller worden betaald.

Credit Care | Zorgeloos Debiteurenbeheer | Software | Innovatie
De debiteurenbeheer software van Credit Care
Debiteurenbeheer software van Credit Care | Online portaal opdrachtgever
Voor de opdrachtgever
Status van alle facturen inzien

In het online portaal kunt u de status van uw facturen inzien. Zo ziet u welke debiteur welke facturen heeft betaald, welke facturen open staan en of er op dit moment disputen zijn.

Maandelijkse rapportages

Met maandelijkse rapportages met de voor u relevante KPI’s maken we de statistieken en voortgang van uw facturen en ons werk inzichtelijk. We geven inzicht in het betaalgedrag van de debiteur, zodat u een vinger aan de pols kunt houden.

24/7 toegang tot het online portaal

U kunt altijd en overal de status van uw facturen inzien. Het enige wat u nodig heeft is internetverbinding. Zo blijft u altijd up to date.

Relevante info aan de juiste medewerker

Toon de juiste informatie aan de juiste medewerker. Zo kunt u bijvoorbeeld de financieel directeur andere informatie tonen dan de accountmanager. Zo krijgen beide partijen alleen informatie te zien die voor hen relevant is.

Debiteurenbeheer software van Credit Care | Online portaal opdrachtgever
Voor de debiteur
Facturen inzien

Wanneer debiteuren inloggen in het portaal, zien zij in een oogopslag welke facturen zij hebben openstaan. Ook zien ze eventueel welke facturen er al zijn betaald.

Facturen betalen

Debiteuren kunnen een openstaande factuur op meer dan vijftien verschillende manieren betalen. Zo kunnen ze betalen met de populairste lokale betaalmethoden, zoals iDeal in Nederland.

Disputen melden

Wanneer debiteuren het niet eens zijn met een factuur, kunnen zij gemakkelijk een dispuut of opmerking plaatsen. Zo is het voor debiteuren duidelijk waar ze naartoe kunnen met hun opmerking en zorgen wij dat deze worden geregistreerd, verwerkt en problemen worden opgelost.

Huisstijl van opdrachtgever

De debiteur behoudt zijn of haar vertrouwde omgeving. Het portaal van de debiteur is volledig in uw huisstijl en we versturen facturen vanuit uw bedrijfsnaam.

Klaar voor de toekomst

Met de debiteurenbeheer software van Credit Care bent u ook klaar voor de toekomst. We ontwikkelen de software continu door zodat we altijd voorop lopen. We maken gebruik van de laatste technologieën en innovaties en alle Credit Care klanten profiteren hiervan mee. Met ons zit u daarom goed voor de lange termijn.

Contactgegevens

085 – 1303 230

info@credit-care.com

Damsterplein 8

9711 SX Groningen

Claude Debussylaan 46

1082 MD Amsterdam

Wij zijn te bereiken op:

Maandag t/m vrijdag van
09:00-12:30 en 13:00-17:00

Onze debiteurenbeheersoftware uitproberen?

Besteed uw debiteurenbeheer uit aan Credit Care en merk hoe belangrijk goede software is. Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier, dan nemen we binnen één werkdag contact met u op.

Back To Top