Skip to content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Betaalmethoden van Credit Care

Credit Care biedt debiteuren van opdrachtgevers de mogelijkheid om facturen op meer dan 15 verschillende manieren te voldoen. Zo bieden we debiteuren de lokaal meest gebruikte betaalmethode en worden facturen sneller betaald.

iDeal

iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland.

Creditcard

Creditcard is wereldwijd de meest gebruikte online betaalmethode. Ontvang betalingen van klanten over de hele wereld met zowel Visa, Mastercard, American Express als CartaSi.

PayPal

PayPal is ‘s werelds meest gebruikte online portemonnee en in Nederland wordt de betaalmethode steeds populairder.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode waarbij een betaling kan worden gedaan, zonder dat een account nodig is. SOFORT Banking is beschikbaar in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Italië en Spanje.

Bancontact

Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode in België. Ideaal voor klanten uit dit land.

Carte Bancaire

Cartes Bancaires zijn Franse creditcards en zijn daarmee de grootste betaalmethode in Frankrijk.

Apple Pay

Apple Pay is de betaalmethode van Apple, die in 2019 ook in Nederland haar intrede deed. Apple Pay is beschikbaar voor Apple gebruikers in meer dan 35 landen.

Cadeaukaarten

Cadeaukaarten zijn tegoedbonnen waarop de gever een bedrag kan laden. Ze hebben een betaalpasformaat en worden gebruikt in verschillende branches.

Giropay

Giropay is gekoppeld met 1.500 Duitse banken en is dan ook een van de meest gebruikte betaalmethoden in Duitsland.

EPS

EPS staat voor Electronic Payment Standard en is de meest gebruikte online betaalmethode in Oostenrijk.

Belfius Direct Net

Belfius is een grote Belgische bank die haar eigen betaaloplossing voor klanten heeft ontwikkeld. Daarom is Belfius een goede betaalmethode voor Belgische klanten.

Paysafecard

Paysafecard biedt prepaid betaalkaarten aan en is hiermee Europees marktleider op het gebied van prepaid betaalmethoden. Met een paysafecard kan in 43 verschillende landen online worden betaald, zonder hiervoor gegevens af te geven. Ook kan dit zonder bankrekening of creditcard.

Automatische SEPA-incasso

SEPA-incasso kunnen Europese betaalrekeningen gemakkelijk onderling bedragen overmaken naar elkaar. Met SEPA-incasso’s kunt u gemakkelijk terugkerende betalingen incasseren, zoals de maandelijkse prijs van een abonnement.

ING Home'Pay

ING Home’Pay is onderdeel van ING België. Klanten met een Home’Bank of ‘Business’Bank kunnen gemakkelijk online betalingen doen, zonder dat ze daarvoor een creditcard nodig hebben.

Postepay

Postepay betaalkaarten zijn een van de meest gebruikte betaalmiddelen in Italië. Ideaal wanneer u Italiaanse klanten heeft.

Przelewy24

Przelewey24 is de meest gebruikte betaalmethode in Polen. De betaalmethode is onmisbaar wanneer u zaken doet met Poolse bedrijven.

KBC/CBC-betaalknop

Belgische KBC en CBC bundelen hun krachten met de KBC/CBC-betaalknop. Samen zijn zij de grootste bank van België, waar KBC zich richt op Vlaanderen en CBC op Wallonië. Via de betaalknop kunnen klanten online betalen vanuit hun vertrouwde bankomgeving.

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Vul het contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met u op.

Back To Top