Skip to content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Betaallink sturen: wat is het en hoe werkt het?

Een bekend voorbeeld van een betaallink is Tikkie. Met deze App stuurt u gemakkelijk een betaalverzoek naar anderen, via bijvoorbeeld WhatsApp. In het betaalverzoek staat een betaallink, deze stuurt u naar de beveiligde betaalomgeving. Tikkie is vooral populair onder particulieren, maar er zijn ook goede alternatieven voor bedrijven en hun debiteurenbeheer. Wat is een betaallink precies, en hoe werkt het? Lees het in deze blog.

Wat is een betaallink?

Een persoon of bedrijf kan een betaallink sturen naar een partij waarvan hij nog geld moet ontvangen. Een betaallink is een link die naar een beveiligde betaalomgeving leidt. Hier kan de ontvanger gemakkelijk de betaling voldoen via de beschikbaar gestelde betaalmethoden.

De link kan op allerlei manieren worden verstuurd, bijvoorbeeld via WhatsApp, SMS of e-mail. Hiermee kunt u een klant op bijna elke gewenste manier een betaallink sturen.

Het grootste voordeel van een betaallink is dat het erg laagdrempelig. De klant hoeft niet uit te zoeken hoe en waar hij of zij kan betalen, maar hoeft enkel op de betaallink te klikken en vervolgens kan de betaallink eenvoudig worden verricht. Uit onderzoek blijkt dat een factuur mét een digitale link via iDeal gemiddeld drie keer zo snel wordt betaald.

Betaallinks verstuurd door Credit Care

Wanneer u klant bent bij Credit Care faciliteren wij het versturen van betaallinks. Betaallinks worden verstuurd via het met u afgestemde communicatie kanaal, waaronder mail, SMS, via een QR-code in de brief. De betaallinks kunnen gebruikt worden voor zowel de facturen als herinneringen. Zo maken we het gemakkelijk voor debiteuren om de betaling te voldoen via de door u gewenste betaalmethoden. Zo worden uw facturen sneller betaald.

Wat kost het?

De kosten voor het gebruik van een betaallink bij Credit Care zijn op basis van een geslaagde transactie. Wij hanteren de tarieven van Mollie, zo bedragen de kosten voor een geslaagde iDeal transactie €0,29. U kunt zich via deze link registreren bij Mollie.

Uw debiteuren ook laten betalen via betaallinks?

Wilt u helemaal geen omkijken meer naar betaallinks en debiteurenbeheer? Dan kunt u uw debiteurenbeheer uitbesteden aan Credit Care. Met ons profiteert u automatisch van de nieuwste innovaties, zoals betaallinks.

Wij nemen al het werk uit handen en u kunt zich weer focussen op uw core business. We zorgen voor een zorgeloos debiteurenbeheer.

Neem contact op
Back To Top