Skip to content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Wanneer is er sprake van een moeilijk inbare vordering en wat betekent dit voor uw onderneming

Een moeilijk inbare vordering houdt in dat het lastig is om betaald te krijgen voor de door u verrichte werkzaamheden en/of geleverde diensten. Logischerwijs wilt u hiervoor wel betaald krijgen. Zorg daarom dat uw facturen zo snel mogelijk worden betaald. In onze blog geven we u tips over het sneller betaald krijgen van uw facturen en hoe u een moeilijk inbare vordering zoveel mogelijk kunt voorkomen.

Hoe voorkomt u moeilijk inbare vorderingen?

Om moeilijk inbare vorderingen te voorkomen is het allereerst van belang dat u uw debiteurenbeheer goed op orde heeft. Als u zelf tijdig actie onderneemt, zoals het versturen van een herinnering of aanmaning of door middel van telefonisch contact, draagt u eraan bij dat uw facturen sneller worden betaald. Het is belangrijk om hier actief mee aan de slag te gaan, door te laat optreden kan uw debiteur namelijk denken dat het acceptabel is om (te) laat te betalen.

Wat betekent dit voor u?

Veel ondernemers willen zich het liefst bezighouden met hun core business. Dat immers vaak hetgeen waar ze het beste in zijn. Het is echter wel belangrijk dat u ook betaald krijgt voor datgene wat u doet. Zorg daarom voor goed debiteurenbeheer. Zo kunt u zich richten op datgene wat u leuk vindt en blijft uw cashflow en liquiditeit op orde. Credit Care kan u op dit gebied ontzorgen, zowel op afstand als bij u op locatie.

Wat als uw facturen ondanks goed debiteurenbeheer niet worden betaald?

Worden uw facturen ondanks de inspanning van uw debiteurenbeheer of een debiteurenbeheerder van Credit Care niet betaald? Nova Groep (waarvan Credit Care onderdeel uitmaakt) biedt de totaaloplossing! Zo kunt u de vordering gemakkelijk uit handen geven aan ons incassobureau, Nova Incasso. Worden uw facturen buitengerechtelijk nog niet geïncasseerd, dan wordt desgewenst een juridische procedure gestart. De bedrijven van Nova Groep zijn afzondelijk gespecialiseerd in een bepaald deel van het credit management proces. Het enige wat u hoeft te doen is uw akkoord geven op het nemen van verdere stappen. Nova Groep zorgt voor de rest!

Gebruik maken van debiteurenbeheer door Credit Care?

Wilt u ook bezig met datgene wat u leuk vindt, maar wilt u wel tijdig betaald krijgen voor de door u geleverde producten, dan wel de door u verrichte werkzaamheden? Door uw debiteurenbeheer uit te besteden aan Credit Care wordt dit mogelijk!

Wij bieden u inzage via een online portaal, werken klantgericht met tal van mogelijkheden voor uw debiteuren, zodat uw klantrelatie goed blijft maar u wel krijgt waar u recht op heeft.

Neem direct contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Back To Top