skip to Main Content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Buitengerechtelijke incasso

Wanneer uw factuur na het aanmaantraject niet betaald wordt.

Ondanks herhaalde betaalverzoeken betaalt een debiteur niet. U wilt uw klant niet verliezen, maar u wilt ook uw geld ontvangen. In overleg met u kan Credit Care uw vordering kosteloos uit handen geven voor het buitengerechtelijke incasseren van uw openstaande facturen.

Wat is buitengerechtelijke incasso?

Onder de buitengerechtelijke incassoprocedure vallen alle activiteiten om een openstaand bedrag te incasseren, zonder dat daarbij een rechter komt kijken. Het wordt ook wel minnelijke incasso genoemd. Door middel van telefonisch contact, brieven, e-mails, en SMS-berichten worden debiteuren gemotiveerd hun deel van de afspraak na te komen en te betalen.

Samenwerking met Nova Incasso

Credit Care heeft een nauwe samenwerking met incassobureau Nova Incasso, ook onderdeel van Nova Groep. Worden uw facturen ondanks onze inspanningen niet betaald?

Dan kunnen wij – in overleg met u – uw openstaande facturen uit handen geven aan Nova Incasso voor de buitengerechtelijke incasso. Dit is voor u kosteloos!

Door proactief en consequent contact zorgen wij ervoor dat uw factuur wordt betaald.

Wat kunt u verwachten?
Kosteloze incasso

Nova Incasso werkt volgens het door hen zelf ontwikkelde No Pay-principe, waardoor u 100% van uw hoofdsom ontvangt, wanneer de vordering volledig wordt geïncasseerd. Dit is anders dan bij andere incassobureau, die vaak gebruik maken van het No Cure No Pay-principe, waarbij een deel van de hoofdsom wordt ingehouden.

Naadloze integratie

De samenwerking tussen Credit Care en Nova Incasso gaat naadloos in elkaar over. Zowel de dienstverlening als de software is optimaal geïntegreerd. Vooraf kunnen er zelfs afspraken worden gemaakt over wanneer een factuur uit handen moet worden gegeven aan Nova Incasso. Zo heeft u er geen omkijken naar!

Persoonlijke aanpak

Net als Credit Care staat Nova Incasso bekend om haar persoonlijke aanpak. Zo behoudt u de werkwijze die u prettig vindt. Met een slagingspercentage van 93%, wordt uw factuur in de meeste gevallen alsnog voldaan.

Debiteurenbeheer oplossingen
Buitengerechtelijke Incasso

Heeft u een debiteur die niet (op tijd) betaalt? Dan kan het baten om een buitengerechtelijke incassoprocedure te starten. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we uw situatie en helpen wij u verder.

Debiteurenbeheer Uitbesteden

Wij kunnen uw debiteurenbeheer uit handen nemen. We verlagen uw DSO en u behoudt een goede klantrelatie

Debiteurenbeheer Detachering

Op zoek naar tijdelijke versterking voor een korte of langere periode? Onze specialisten kunnen meteen meedraaien in uw bedrijf.

Contactgegevens

085 – 1303 230

info@credit-care.com

Damsterplein 8

9711 SX Groningen

Claude Debussylaan 46

1082 MD Amsterdam

Wij zijn te bereiken op:

Maandag t/m vrijdag van 09:00-12:30 en 13:00-17:00.

Heeft u een debiteur die niet (op tijd) betaalt?

Dan kan het baten om een buitengerechtelijke incassoprocedure te starten. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we uw situatie. Wil een debiteur echt niet betalen, dan starten we een gerechtelijke incassoprocedure.

Back To Top