skip to Main Content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Buitengerechtelijke incasso

Wanneer uw factuur na het aanmaantraject niet betaald wordt.

Ondanks herhaalde betaalverzoeken betaalt een debiteur niet. U wilt uw klant niet verliezen, maar u wilt ook uw geld ontvangen. Credit Care kan kosteloos een buitengerechtelijke incassoprocedure voor u starten.

Wat is buitengerechtelijke incasso?

Onder de buitengerechtelijke incassoprocedure vallen alle activiteiten om een openstaand bedrag te incasseren zonder dat daarbij een rechter komt kijken. Het wordt ook wel minnelijke incasso genoemd. Door middel van telefonisch contact, brieven, e-mails en SMS motiveren we debiteuren hun deel van de afspraak na te komen en te betalen. En dit bieden wij geheel kosteloos voor onze opdrachtgever, de kosten worden namelijk verhaald op de debiteur.

Samenwerking met Nova Incasso

Credit Care heeft al jarenlang een nauwe samenwerking met incassobureau Nova Incasso. Wordt de factuur niet betaald tijdens het debiteurenbeheer, dan kunnen wij de vordering kosteloos doorgeven aan Nova Incasso voor de buitengerechtelijke incasso.

Hiervoor betaalt u niets – de kosten zijn voor rekening van de debiteur. Ook blijven wij uw contactpersoon. Wel zo makkelijk.

Credit Care: Buitengerechtelijke Incasso - Samenwerking Met Nova Incasso

Door proactief en consequent contact zorgen wij ervoor dat uw factuur wordt betaald.

Wat kunt u verwachten?
Kosteloze incasso

Wij werken met het No Pay-principe, waardoor u 100% van het door u gefactureerde bedrag terugkrijgt wanneer de vordering is geïncasseerd. Dit is anders dan andere incassobureaus, die vaak het No Cure, No Pay-principe gebruiken waarbij een percentage van de hoofdsom wordt ingehouden.

Naadloze integratie

De samenwerking van Credit Care en Nova Incasso gaat naadloos in elkaar over. Zowel de dienst als de software is optimaal met elkaar geïntegreerd. Er worden vooraf afspraken gemaakt over wanneer een factuur ter incasso moet.

Persoonlijke aanpak

Met een slagingspercentage van 93% zorgen we ervoor dat uw factuur in de meeste gevallen alsnog wordt betaald.

Debiteurenbeheer oplossingen
Buitengerechtelijke Incasso

Heeft u een debiteur die niet (op tijd) betaalt? Wij kunnen een buitengerechtelijke incassoprocedure voor u starten.

Debiteurenbeheer Outsourcing

Wij kunnen uw debiteurenbeheer geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. We verlagen uw DSO en u behoudt een goede klantrelatie.

Debiteurenbeheer Detachering

Op zoek naar tijdelijke versterking voor een korte of langere periode? Onze specialisten kunnen meteen meedraaien in uw bedrijf.

Contactgegevens

085 – 1303 230

info@credit-care.com

info@credit-care.com

Damsterplein 8

9711 SX Groningen

Claude Debussylaan 46

1082 MD Amsterdam

Wij zijn te bereiken op:

Maandag t/m vrijdag van 09:00-12:30 en 13:00-17:00.

Heeft u een debiteur die niet (op tijd) betaalt?

Dan kan het baten om een buitengerechtelijke incassoprocedure te starten. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we uw situatie. Wil een debiteur echt niet betalen, dan starten we een gerechtelijke incassoprocedure.

Back To Top