skip to Main Content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Debiteurenbeheer Detachering

Versterking voor korte of langere tijd op uw debiteurenbeheer afdeling

Versterking nodig bij het credit management proces voor een korte of langere periode? Bijvoorbeeld in piekperiodes of om een collega te vervangen tijdens ziekte of zwangerschap?

Met detachering aan Credit Care krijgt uw team de benodigde versterking.

Schakel experts in

Onze experts kunnen uw team versterken op uw debiteurenbeheer afdeling. Zij bewaken en verbeteren de financiële afdeling en denken mee met uw organisatie en uitdagingen. Wij dragen de werkgeversrisico’s – u hebt de werknemer die u wilt, voor de gewenste periode.

Credit-Care_Zorgeloos-debiteurenbeheer_

Door detachering van Credit Care heeft u de werknemer die u wilt, wanneer u wilt.

Wat kunt u verwachten?
Flexibel

Wij kunnen u bijstaan in lange en kortere periodes. Zo zit u niet onnodig vast aan personeel. Wij dragen de werkgeversrisico’s, dus u hoeft de werknemer alleen aan het werk te zetten.

De juiste medewerker voor uw organisatie

Heeft u behoefte aan extra mankracht of zoekt u iemand die kritisch meedenkt over uw uitdagingen? Of allebei? In overleg vinden we de juiste persoon voor uw organisatie.

Experts in het vak

Credit Care levert specialisten die meteen kunnen meedraaien in uw organisatie. Geen lange inwerkperiodes. Ze zijn experts op het gebied van debiteurenbeheer en delen hun kennis graag met u.

Contactgegevens

085 – 1303 230

info@credit-care.com

Damsterplein 8

9711 SX Groningen

Claude Debussylaan 46

1082 MD Amsterdam

Wij zijn te bereiken op:

Maandag t/m vrijdag van 09:00-12:30 en 13:00-17:00.

Kunt u versterking gebruiken?

Wij vertellen u graag meer over de opties van debiteurenbeheer detachering. We kunnen ook bij uw bedrijf langskomen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Back To Top