Skip to content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Debiteurenbeheer op afstand

Wel onze mensen, niet onze software?

Goed debiteurenbeheer is een vak apart en vereist de nodige kennis en tijd die u liever steekt in uw core business. Door een specialist van Credit Care in te schakelen, bent u er zeker van dat uw debiteurenbeheer de aandacht krijgt die het verdient.

Debiteurenbeheer op afstand

Onze experts optimaliseren uw debiteurenbeheer en zorgen ervoor dat uw facturen sneller betaald worden.

U kunt onze debiteurenbeheerders inschakelen vanaf vier uur per week tot een volledige werkweek. Er wordt gebruik gemaakt van uw eigen systeem zodat de service laagdrempelig blijft. Dit alles gebeurt op afstand vanaf één van onze locaties zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft.

VOORDELEN

Facturen sneller betaald
Laagdrempelige service
Experts in het vak
Geen werkgeversrisico
Vanaf vier uur per week
De gehele week bereikbaar
Scherpe tarieven
Totaaloplossing

Door een expert van Credit Care in te schakelen bent u ervan verzekerd dat uw debiteurenbeheer de aandacht krijgt die het verdient.

Waarom ondersteuning op afstand door Credit Care?

Facturen sneller betaald

Credit Care bestaat uit een team van experts. We weten precies wat we wanneer moeten doen en welke actie werkt. Onze aanpak is effectief en uw facturen worden sneller betaald.

Laagdrempelige service

Onze debiteurenbeheerders maken gebruik van uw eigen systemen. Hierdoor is de service laagdrempelig en kunnen wij snel voor u aan de slag.

Experts in het vak

Credit Care levert specialisten op afstand. Geen lange inwerkperiodes. Ze zijn experts op het gebied van debiteurenbeheer en delen hun kennis graag met u.

Geen werkgeversrisico

U hebt de ondersteuning die u wilt voor de gewenste periode terwijl wij de specialistische kennis leveren en het werkgeversrisico dragen. Zo heeft u geen extra papierwerk, maar krijgt u wel uw facturen sneller betaald.

Vanaf vier uur per week

U bepaalt zelf voor hoeveel uren u een van onze experts inschakelt. Dit kan vanaf vier uur per week tot een volledige werkweek. De uren worden verspreid over een gehele werkweek zodat onze debiteurenbeheerders snel en adequaat zaken voor u kunnen oppakken.

De gehele week bereikbaar

De uren worden verspreid over een gehele werkweek zodat onze debiteurenbeheerders snel en adequaat zaken voor u kunnen oppakken.

Scherpe tarieven

Bij Credit Care hanteren we scherpe tarieven en krijgt u waar voor uw geld. Zo zijn onze debiteurenbeheerders in te schakelen voor €57,00 per uur exclusief btw.

Bij volledige uitbesteding van uw debiteurenbeheer wordt een voordeliger uurtarief gehanteerd.

Totaaloplossing

Met Nova Groep ontzorgen wij onze klanten van debiteurenbeheer tot beslaglegging. Wij doen er alles aan zodat ook moeilijk inbare facturen worden betaald.

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Vul het contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met u op.

Back To Top