Skip to content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Debiteurenbeheer uitbesteden

Automatisering met een menselijke maat. Ingericht naar uw wensen.
Uw bedrijf is veel tijd kwijt met het opstellen en verzenden van facturen en het aanmanen van debiteuren. U wilt graag een goede relatie met de debiteur behouden, maar het kost uw werknemers nu teveel tijd. Credit Care biedt zowel de software als de mensen om uw facturen sneller betaald te krijgen.
Debiteurenbeheer uitbesteden = tijd + geld besparen

Door het debiteurenbeheer uit te besteden aan Credit Care bespaart u uw werknemers tijd. Daarbij worden uw facturen door onze werkwijze sneller betaald.

Wij bieden uw debiteur alle service zodat hij een factuur sneller betaalt: persoonlijk contact, een overzichtelijk systeem, een duidelijke dispuut-oplossing en verschillende betaalmogelijkheden.

VOORDELEN
Debiteurenbeheer op maat
Persoonlijke aanpak
Uit naam van de opdrachtgever
Betere service, sneller betaald
Minder risico
Altijd op de hoogte

Door het debiteurenbeheer uit te besteden bespaart u tijd, die u weer kunt steken in uw specialisme.

Waarom debiteurenbeheer uitbesteden?

Debiteurenbeheer op maat

Naar uw wens en in overleg wordt het proces aangepast zodat het perfect aansluit bij uw bedrijf, werkwijze en systemen.

Betere service, sneller betaald

Uw debiteuren hebben toegang tot een platform waar zij facturen kunnen inzien, facturen kunnen downloaden, disputen kunnen melden en de factuur op meer dan 15 verschillende manieren kunnen betalen. Zo bieden we ook hen een fijne service.

Persoonlijke aanpak

Een debiteur wil zich geen nummer voelen in een groot systeem: hij wil weten dat hij er toe doet. Daarin onderscheiden we ons: we versturen niet alleen automatische mails, maar bellen debiteuren persoonlijk. Hierdoor betaalt de debiteur sneller en behoudt u een goede relatie.

Minder risico

Door debiteurenbeheer uit te besteden aan Credit Care is er een grotere kans dat uw facturen worden betaald. Door onze acties worden facturen eerder voldaan. Hierdoor blijft uw organisatie financieel gezond en hoeft u geen geld te lenen.

Uit naam van de opdrachtgever

Credit Care verstuurt facturen uit naam van de opdrachtgever. De facturen zijn zo herkenbaar voor de debiteur, terwijl de opdrachtgever er geen omkijken naar heeft. Betaalde bedragen komen direct op de rekening van onze opdrachtgever.

Altijd op de hoogte

U weet altijd wat er speelt via het speciaal ontwikkelde online platform van Credit Care. Met maandelijkse rapportages maken we de statistieken en voortgang inzichtelijk, zodat u nooit iets mist.

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Vul het contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met u op.

Back To Top