skip to Main Content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Gerechtelijke incasso

Wanneer uw factuur in de buitengerechtelijke fase niet wordt betaald.

U heeft een debiteur die in de buitengerechtelijke fase nog steeds niet betaalt. Het laatste wat u dan kunt doen is een rechter laten oordelen over de vordering. Credit Care helpt hierbij.

Gerechtelijke incassoprocedure starten

Samen met onze partner Nova Legal kunnen wij een gerechtelijke incassoprocedure starten. We laten dan een rechter oordelen over de vordering en u staat er niet alleen voor: wij staan u bij in het gehele proces.

Samenwerking met Nova Legal

Credit Care heeft al jarenlang een nauwe samenwerking met juristenkantoor Nova Legal. Wil een debiteur in de buitengerechtelijke fase niet betalen, dan is het verstandig om een jurist in te schakelen. Die staat u bij tijdens de procedure van de gerechtelijke incasso.

Credit Care en Nova Legal zijn naadloos op elkaar aangesloten en zij pakken uw zaak meteen op.

Credit Care: Gerechtelijke Incasso

Een gerechtelijke procedure is een laatste poging om uw geld terug te krijgen; wij staan u bij in deze procedure en voeren het vonnis voor u uit.

Wat kunt u verwachten?
Experts in het vak

De juristen van Nova Legal voeren al jaren gerechtelijke incassoprocedures. Zij weten als geen ander hoe je dit het beste aan kunt pakken en hoe je zaken wint.

Op de hoogte

We houden u op de hoogte van de stand van zaken tijdens de procedure. Zo weet u altijd hoe uw zaak ervoor staat.

Hoe ziet een gerechtelijke incassoprocedure eruit?

Stap 1. De dagvaarding

Onze juristen stellen een dagvaarding voor u op. Dit is een oproep om voor de kantonrechter te verschijnen en wordt geleverd door een deurwaarder. Wij zorgen ervoor dat de dagvaarding klopt en wordt afgeleverd op het juiste adres.

Stap 2. Behandeling van de zaak

Afhankelijk van of de debiteur reageert op de dagvaarding, komt er gelijk een vonnis of wordt de procedure verder gevolgd. Daarbij kunnen beide partijen hun standpunt duidelijk maken. Dit gebeurt schriftelijk of tijdens een zitting.

Stap 3. Het vonnis

De rechter bepaalt wie in welke mate gelijk krijgt en stelt een vonnis op. Met een verkregen vonnis kan de deurwaarder beslag leggen op bijvoorbeeld roerende zaken of een bankbeslag.

Contactgegevens

085 – 1303 230

info@credit-care.com

Damsterplein 8

9711 SX Groningen

Claude Debussylaan 46

1082 MD Groningen

Wij zijn te bereiken op:

Maandag t/m vrijdag van 09:00-12:30 en 13:00-17:00.

Denkt u erover om een gerechtelijke incassoprocedure te starten?

Wij kunnen uw zaak bespreken en u voorzien van advies of een gerechtelijke procedure voor u starten. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen wat de kans van slagen is.

Back To Top