Skip to content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Nova Groep

Dé totaaloplossing om elke factuur betaald te krijgen.
Credit Care is onderdeel van Nova Groep. Bij Nova Groep doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat iedere factuur betaald wordt, ook wanneer het innen hiervan niet eenvoudig is.
Nova Groep

Credit Care is onderdeel van Nova Groep. Nova Groep is een familiebedrijf dat bestaat uit een keten van intensief samenwerkende zusterbedrijven, die zich richten op debiteurenbeheer en incasso. Elk bedrijf afzonderlijk is gespecialiseerd in een bepaald deel van het credit management proces. Het betaald krijgen van uw factuur, dat staat bij Nova Groep voorop. Wij kunnen u ontzorgen, van facturatie tot aan beslaglegging.

Door middel van eigen ontwikkelde software in combinatie met menselijke expertise zorgen wij voor digitale en inNOVAtieve oplossingen met een Human Touch.

Credit Care is onderdeel van Nova Groep

Credit Care

Debiteurenbeheer

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, verstuurt Credit Care facturen, herinnering en aanmaningen aan de debiteur. Ook neemt Credit Care telefonisch contact op met debiteuren en wordt u door het portaal goed op de hoogte gehouden over de voortgang van uw (openstaande) facturen. Heeft u liever een debiteurenbeheerder bij u op locatie? Ook hierin kan Credit Care voorzien.

Nova Incasso

Buitengerechtelijke incasso

Worden uw facturen ondanks de inspanningen van Credit Care niet betaald? Of heeft u uw eigen debiteurenbeheer goed op orde, maar heeft u de hulp nodig van een incassobureau? Nova Incasso is een expert in het incasseren van openstaande vorderingen op zowel bedrijven als particulieren. Heeft u vragen over de werkwijze van Nova Incasso of wilt u simpelweg kosteloos gebruik maken van de diensten van Nova Incasso? Op de website www.nova-incasso.nl leest u hier meer over.

Nova Legal

Gerechtelijke incasso & Deurwaardersdiensten

Worden uw facturen buitengerechtelijk niet betaald? Nova Legal is een expert op het gebied van het gerechtelijk incasseren van openstaande facturen. De juristen van Nova Legal hebben jarenlange ervaring op het gebied van het in rechte incasseren van openstaande facturen. Zij weten als geen ander welke aanpak werkt. Ook op het gebied van het verbintenissenrecht, arbeidsrecht en huurrecht zijn zij graag uw juridisch partner. Kijk voor meer informatie op de website www.nova-legal.nl of neem telefonisch contact met ze op via telefoonnummer 050 211 25 78.

Nova Groep biedt dé totaaloplossing om elke factuur betaald te krijgen.

Gebruik maken van een dienst van Nova Groep?

Wilt u gebruik maken van alle diensten die Nova Groep aanbiedt? Of wilt u hier meer informatie over? Neem contact op via info@novagroep.nl of vul het contactformulier in en ontdek wat Nova Groep voor u kan betekenen.

Back To Top