Skip to content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Onze software

Innovatief en gebruiksvriendelijk
Wij staan bekend om onze innovatieve software. Opdrachtgevers en debiteuren gebruiken deze software om facturen in te zien en te betalen. Onze software is gebruiksvriendelijk en altijd online beschikbaar. Overal.
Voor debiteurenbeheerders, door debiteurenbeheerders

Wanneer u zaken doet met verschillende partijen, loopt het aantal facturen al snel op. Om het overzicht te bewaren is een credit management systeem of software van belang. Hiermee is het zeker dat debiteuren op tijd worden herinnerd aan hun betalingsverplichting.

Onze software onderscheidt zich van andere credit management systemen door zijn gebruiksvriendelijkheid en innovativiteit. Er wordt constant doorontwikkeld om de laatste technologieën toe te passen.

Zowel opdrachtgever als debiteur profiteren van dit systeem. Er zijn verschillende portalen die de gegevens voor iedere partij inzichtelijk maken. Hier vindt u duidelijke statistieken en de voortgang van facturen.

Credit Care Debiteurenbeheer Groningen en Amsterdam | Online portaal preview

Met software van Credit Care profiteert zowel opdrachtgever als debiteur.

Wat kunt u verwachten?

Gebruiksvriendelijk

Het systeem is ontworpen voor creditmanagers, niet voor ICT’ers. Het systeem is makkelijk in gebruik; opdrachtgevers en debiteuren hebben een duidelijk overzicht waardoor zowel opdrachtgevers als debiteuren weten waar ze aan toe zijn.

Naadloze integratie

Het systeem is overzichtelijk voor de opdrachtgever maar biedt ook voordelen voor de debiteur. Zo kan de debiteur gemakkelijk een dispuut melden, contact opnemen en op meer dan vijftien manieren betalen.

Software op maat

We passen ons systeem aan op uw wensen en in uw huisstijl. Zo is het voor de debiteur meteen duidelijk dat hij met uw bedrijf te maken heeft.

24/7 het overzicht

U kunt altijd en overal inloggen in ons systeem, op elk device. Het enige wat u nodig heeft is internetverbinding.

Altijd vernieuwend

We gaan mee met de nieuwste innovaties. We stoppen nooit met zoeken naar manieren waarop het beter kan. Zo kunnen debiteuren betalen met Apple Pay.

Integratie andere systemen

Het is mogelijk om onze software te koppelen aan andere CRM of boekhoudsystemen. Daardoor kunt u nóg meer automatiseren.

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Vul het contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met u op.

Back To Top