skip to Main Content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Over ons

Innovatie. Persoonlijk contact. Automatisering.

Aangenaam, Credit Care. Wij zijn debiteurenbeheerders met een passie voor innovatie en gebruiksvriendelijkheid. Wij zorgen dat facturen sneller worden betaald.

Innovatie drijft ons

Wij zijn altijd op zoek naar manieren waarop het beter kan. Sneller kan. Klantvriendelijker. Daarom hebben wij onze eigen software ontwikkeld. Hiermee optimaliseren we het debiteurenbeheer, maar bieden we ook een betere service aan uw klanten.

Onze software geeft u een duidelijk overzicht van de status van uw facturen. Maar ook debiteuren kunnen met onze software gemakkelijker betalen of disputen melden. Door onze centrale disputen registratie lossen we disputen snel op. Zo krijgt u sneller betaald en behouden we een goede relatie met de debiteur.

Credit Care Debiteurenbeheer Groningen en Amsterdam | Online portaal preview
Wij zorgen voor het totaalplaatje

Vroeger moest men naar een debiteurenbeheerder, een incassobedrijf, een gerechtelijk incassobedrijf en een deurwaarderskantoor wanneer een debiteur niet wilde betalen. Dat zijn veel partijen en dat kan anders, vinden wij. Bij ons kunt u terecht voor het totaalplaatje: van debiteurenbeheer tot de beslaglegging met een deurwaarder. Wij doen er alles aan zodat ook die moeilijk inbare factuur binnen komt!

Automatiseren waar het kan, persoonlijk waar het moet

We automatiseren en optimaliseren onze diensten zoveel mogelijk, maar daar houden we het niet bij.
Persoonlijk contact doet veel: we onderhouden een goede relatie met de debiteur en deze betaalt vaak sneller door een telefoontje.

De mix van automatiseren en persoonlijk contact is onze kracht. En daar zijn we trots op.

Software is de tool, mensen zijn de kracht

Contactgegevens

085 – 1303 230

info@credit-care.com

Damsterplein 8

9711 SX Groningen

Claude Debussylaan 46

1082 MD Amsterdam

Wij zijn te bereiken op:

Maandag t/m vrijdag van 09:00-12:30 en 13:00-17:00.

Contact

Back To Top