Skip to content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Over ons

Innovatie. Persoonlijk contact. Automatisering.
Aangenaam, Credit Care. Wij zijn debiteurenbeheerders met een passie voor innovatie en gebruiksvriendelijkheid. Wij zorgen dat facturen sneller worden betaald.
Innovatie drijft ons

Wij zijn altijd op zoek naar manieren waarop het beter kan. Sneller kan. Klantvriendelijker. Daarom hebben wij onze eigen software ontwikkeld. Hiermee optimaliseren we het debiteurenbeheer, maar bieden we ook een betere service aan uw klanten.

Onze software geeft u een duidelijk overzicht van de status van uw facturen. Maar ook debiteuren kunnen met onze software gemakkelijker betalen of disputen melden. Door onze centrale disputen registratie lossen we disputen snel op. Zo krijgt u sneller betaald en behouden we een goede relatie met de debiteur.

Credit Care Debiteurenbeheer Groningen en Amsterdam | Online portaal preview
Diensten Nova Groep

Debiteurenbeheer: Credit Care

Buitengerechtelijke incasso:
Nova Incasso

Gerechtelijke incasso: Nova Legal

Deurwaardersdiensten: Nova Legal

Software ondersteuning:
Nova Technology

Wij bieden dé totaaloplossing

Betaalt een debiteur niet ondanks onze inspanning? Dan hoeft u niet op zoek naar vervolgmogelijkheden. Doordat Credit Care onderdeel is van Nova Groep helpen wij u graag verder in de vervolgstappen.

Met Nova Groep ontzorgen wij u van A tot Z; van facturatie tot aan beslaglegging en dat op de manier zoals u van ons gewend bent! Met alle bedrijven spreekwoordelijk onder één dak bent u voor het innen en zo nodig incasseren van uw (openstaande) facturen bij ons aan het juiste adres.

Automatiseren waar het kan, persoonlijk waar het moet

We automatiseren en optimaliseren onze diensten zoveel mogelijk, maar daar houden we het niet bij.
Persoonlijk contact doet veel: we onderhouden een goede relatie met de debiteur en deze betaalt vaak sneller door een telefoontje.

De mix van automatiseren en persoonlijk contact is onze kracht. En daar zijn we trots op.

Software is de tool, mensen zijn de kracht

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Vul het contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met u op.

Back To Top