skip to Main Content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Diensten

De diensten die Credit Care te bieden heeft

Credit Care is onderdeel van Nova Groep. Bij Nova groep bieden wij verschillende diensten aan: samen vormen deze diensten de totaaloplossing om uw factuur betaald te krijgen.

Waarmee kunnen we u helpen?
Diensten Van Credit Care | Zorgeloos Debiteurenbeheer | Buitengerechtelijke Incasso | Gerechtelijke Incasso | Deurwaardersdiensten

Credit Care staat u bij van A-Z: we zorgen ervoor dat uw factuur eerder wordt betaald

U wilt graag dat uw facturen worden betaald en in sommige gevallen moet u daar een lang(durend) traject voor doorlopen. In dit proces krijgt u met verschillende procedures en partijen te maken: de buitengerechtelijke incassoprocedure, daarna de gerechtelijke incassoprocedure, gevolgd door deurwaardersdiensten.

Dat kan anders, vinden wij. Bij Nova Groep kunt u terecht voor het totaalplaatje; we bieden het hele traject aan. Samen zorgen we ervoor dat u ook die moeilijk inbare factuur binnen krijgt.

Credit Care is onderdeel van Nova Groep. Nova Groep is een samenwerkingsverband, waarbij de verschillende bedrijven van de groep elk hun eigen specialisme hebben. Op die manier hoeft u niet te zoeken naar een incassopartner of een jurist als een factuur ondanks onze inspanning niet wordt betaald. U hoeft enkel akkoord te geven en wij zorgen voor de rest! Met alle bedrijven spreekwoordelijk onder één dak, bieden wij de totaaloplossing die u nergens anders vindt!

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Vul het contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met u op.

Back To Top