skip to Main Content
085 - 1303 230 info@credit-care.com

Diensten

De diensten die Credit Care te bieden heeft
Credit Care is onderdeel van Nova Groep. Bij Nova groep bieden wij verschillende diensten aan: samen vormen deze diensten de totaaloplossing om uw factuur betaald te krijgen.
Waarmee kunnen we u helpen?

Debiteurenbeheer uitbesteden

Credit Care bestaat uit een team van ervaren debiteurenbeheerders. We hebben onze eigen software en combineren dit met persoonlijk contact met de debiteur. En dat werkt. Zo zorgen we ervoor dat debiteuren eerder betalen en behoudt u een goede relatie met uw debiteuren. We kunnen uw debiteurenbeheer geheel of gedeeltelijk overnemen.

Debiteurenbeheer op afstand

Credit Care bestaat uit een team van ervaren debiteurenbeheerders die uw debiteurenbeheer voor u kunnen optimaliseren. Hierbij maken zij gebruik van uw eigen systeem zodat de service laagdrempelig blijft. Dit gebeurt op afstand op één van onze locaties zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Buitengerechtelijke incasso

Wanneer een debiteur niet op tijd betaalt, zorgen we er in de buitengerechtelijke incassoprocedure voor dat uw factuur alsnog wordt betaald. Dit doen we in samenwerking met Nova Incasso. Het uitbesteden van een vordering is voor u geheel kosteloos.

Gerechtelijke incasso

Wanneer de debiteur ook tijdens de buitengerechtelijke incassoprocedure niet betaalt, kunt u naar een rechter stappen. Deze oordeelt dan over de vordering. U kunt u tijdens de gerechtelijke procedure laten bijstaan door een jurist. De juristen van Nova Legal voeren al jaren gerechtelijke incassoprocedures. Daarom weten zij als geen ander hoe je dit het beste kunt aanpakken en hoe je zaken wint.

Deurwaardersdiensten

Nadat een rechter een toewijzend vonnis uitspreekt, zorgt een deurwaarder ervoor dat het vonnis wordt uitgevoerd. Wij zorgen voor een deurwaarder. Onze deurwaarder houdt u op de hoogte van het proces, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Met de deurwaarder wordt uw factuur alsnog betaald.

Diensten van Credit Care | Zorgeloos debiteurenbeheer | Buitengerechtelijke incasso | Gerechtelijke incasso | Deurwaardersdiensten

Credit Care staat u bij van A-Z: we zorgen ervoor dat uw factuur eerder wordt betaald

U wilt graag dat uw facturen worden betaald en in sommige gevallen moet u daar een lang(durend) traject voor doorlopen. In dit proces krijgt u met verschillende procedures en partijen te maken: de buitengerechtelijke incassoprocedure, daarna de gerechtelijke incassoprocedure, gevolgd door deurwaardersdiensten.

Dat kan anders, vinden wij. Bij Nova Groep kunt u terecht voor het totaalplaatje; we bieden het hele traject aan. Samen zorgen we ervoor dat u ook die moeilijk inbare factuur binnen krijgt.

Credit Care is onderdeel van Nova Groep. Nova Groep is een samenwerkingsverband, waarbij de verschillende bedrijven van de groep elk hun eigen specialisme hebben. Op die manier hoeft u niet te zoeken naar een incassopartner of een jurist als een factuur ondanks onze inspanning niet wordt betaald. U hoeft enkel akkoord te geven en wij zorgen voor de rest! Met alle bedrijven spreekwoordelijk onder één dak, bieden wij de totaaloplossing die u nergens anders vindt!

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Vul het contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met u op.

Back To Top